Φωτιά Νεα Μακρη : Fwtia Sth Nea Makrh Lykavitos Gr / Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η .

23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, .

23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Fwtia Twra Sth Nea Makrh Eretikos Gr
Fwtia Twra Sth Nea Makrh Eretikos Gr from eretikos.gr
Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής.

Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 .

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής.

Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Nea Fwtia Twra Sth Nea Makrh Xarths Empisteutiko Gr
Nea Fwtia Twra Sth Nea Makrh Xarths Empisteutiko Gr from cdn1.bbend.net
Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, .

Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, .

Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Vuuzctpqmpfhsm
Vuuzctpqmpfhsm from www.lifo.gr
Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

Φωτιά Νεα Μακρη : Fwtia Sth Nea Makrh Lykavitos Gr / Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η .. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και .